Thursday, April 14, 2011

Tawaran Masuk U



haaa..nieh la U yang aku maksudkan tu..
yeah..last minute bwu aku dapat tawaran ni daripada blogger lain..kira ok la 2..
rasa2 sempat lagi kot nak daftar masuk nieh..sebab tarikh tutup penyertaan kol 12 malam ni..hehehe
so, spa2 yg nak masuk boleh la daftar lg sebelum kol 12 ni..

okie..Bersempena dengan pembukaan rasmi Universiti Blogger Malaysia, pihak pengurusan universiti ni mengalu-alukan kehadiran para siswazah blogger2 semua. dan bersempena itu juga, pihak pengurusan universiti ingin mengadakan satu Minggu Orientasi sebagai pembuka acara bagi universiti ini.

so, untuk minggu orientasi ini, pihak universiti  ingin para siswazah sekalian untuk memperkenalkan diri anda masing-masing. berikut antara butir-butir yang perlu diisi secara mandatori (wajib) :

1.     letakkan banner UBM dalam entry anda.
2.     nama anda dan nama blog anda.
3.     sejak bila mula berblog.
4.     apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.
5.     pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.

okieh3..untuk itu aku akn memberi butiran2 yg diperlukan diatas

1 .dah ada kat atas tuh..

2. Nama: Muhammad Ikram Bin Abdul Majid
  Nama Blog: livexperiancetime

3. start blog: ogos 2010
4.pada pandangan aku..dunia blog masa masa kini lebih pesat dengan adanya kemudahan internet yang laju dan semakin meluas di  seluruh pelusuk Malaysia. tambahan pula dengan kemudahan yang disediakan di internet untuk meningkatkan pretasi blog masing2 dapat miningkatkan lagi populasi blog. Dunia blog ini juga telah menjadi satu medan untuk mencari sumber untuk rujukan dalam pelbagai topik. namun begitu, ada juga blog yang tidak patut kita jadikan teladan seperti blog2 yang mempunyai unsur2 yg tidak elok. kita harus bijak dalam dunia ini supaya kita tidak cepat mempercayai unsur2 yang diragui.

5.pandangan aku mengenai IPTM plak ialah ini adalah ianya adalah sebuah lagi tempat untuk menghimpunkan   blogger di malaysia.. di sini juga akan meneratkan lagi hubungan silaturahim antara blogger kat malaysia tanpa mengira peringkat umur atapun warna kulit..huhu


"MAJULAH BLOGGER UNTUK MALAYSIA"

caiyok...inilah saja butiran2 yang dah diperlukan untuk nk daftar masuk..

p/s: sempat lagi ni,,jom masuk ramai2..bukan ada yuran pon..

3 comments:

  1. hello! thanx singgah blog sy:) follow this blog come join my segmen:)

    ReplyDelete
  2. dtg melawat sahabat seuniversiti..
    tahniah dpt masuk UBM
    feel free dtg lawat ea~

    http://safiyahezora.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-ubm-mari-berkenalan.html

    ReplyDelete
  3. salam Tuan Blog
    datang dari UBM
    datang follow sini jom follow balik ok
    Jom join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com

    http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

    ReplyDelete